Erzurum mobilya tamir / montaj

galeri
galeri

Firma Hakkında

Mobilya Tamiri

Evinizde ya da işyerinizde kullandığınız mobilyalar zamanla eskime, aşınma, bozulma sonucu işlevlerini yitirir ya da gözü rahatsız eden bir görünüme kavuşur.

Evinizin ya da işyerinizin mobilyasını sürekli olarak yenilemek elbette ki bazılarımız için masraflı olabilir. Bütçemiz buna izin vermeyebilir. Ya da öyle mobilyalarımız vardır ki, bizim için manevi değeri vardır. Bize hediye verilmiştir. Hatıra kalmıştır. Bu nedenle de o mobilyayı asla atamayız. O halde işlevini yitirmiş, eskimiş, yıpranmış mobilyalarımızı ne yapacağız.

Göze hoş gelmeyen, bizi rahatsız eden, hatta bazılarımızı misafirlerine karşı mahcup eden mobilyalarımızın, Erzurum Mobilya kalitesi ve güvencesiyle tamirini, onarımını yaptırabilirsiniz. Sizin için maddi değeri olan, parayla ölçülemeyecek manevi değere sahip mobilyalarınızı elbette herkese emanet edemezsiniz.

Erzurum Mobilya, profesyonel ve uzman ekibiyle, hangi tür malzemeden üretilmiş olursa olsun, yıllardır gönül rahatlığıyla mobilyalarınızın onarımı için tercih ettiğiniz firmadır.

Esneyen ayaklara sahip bir yemek masası, kırılmış bir sandalye, iskeleti kırılmış, eğilmiş koltuk takımı, kanepe, çizikler içerisinde kalmış vitrin özellikle ev hanımlarını rahatsız eder.

Zaman zaman da yaşanan talihsiz kazalar, su basması, yangın gibi çaresiz kaldığımız olaylar sonucunda mobilyalarımız zarar görür.

Bu durumda, yeni mobilya almak istemiyorsanız, çözüm Erzurum Mobilya’da. Uzman ekibimiz ve son teknoloji cihazlarımız ile kırık ayakların ve kolların tamiri, eksik yardımcı parçaların yeniden üretimi, genel dış bakım, su ve yangın zararı olan bölgelerin onarımı, zarar görmüş kaplama işlerinin tamiri, gevşemiş iskelet parçalarının sıkılaştırılması ve hasar gören parçaların onarımı gibi aklınıza gelebilecek her türlü tamiri işinin ehli ustalarımız ile yapmaktayız.

Erzurum mobilya tamiri konusunda uzmanlaşmış bir kenttir. Erzurum Mobilya’da Erzurum’daki mobilya tamiri firmaları arasında öne çıkmış ve müşterilerinin güvenini kazanmış bir firmadır. Mobilya onarımı uzmanlık gerektiren bir iştir. Erzurum Mobilya, konusunda uzman ustalarıyla, özen ve itinayla mobilyalarınızı ilk günkü sağlamlık, işlevsellik ve görünüme getirmektedir.

Mobilya yenileme ve Mobilya imalatı hizmetlerini de veren Erzurum Mobilya firması Mobilya tamiri, Ahşap mobilya tamiri, Mobilya imalatı, Yatak odası, Mutfak, Çocuk odası, Ahşap Koltuk ve Sehpa, Ahşap Tamiri ana başlıklarında uzman ekip ve son teknoloji ekipmanı ve üretim hattıyla yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

Ahşap Tamiri

Ahşap eşyalarımız evimizin en gözde, en güzel eşyalarıdır. Ahşap malzemeleri korumak, daha uzun yıllar kullanabilmek için özen göstermek gerekir. Ancak, ne yazık ki zaman zaman evimizdeki, işyerimizdeki ahşap ürünler zarar görür.

Güneş etkisi gibi nedenlerle verniği işlevini yitirebilir. Kırılabilir, bazı parçaları yerinden çıkabilir, sabitliğini kaybedebilir. Sıvı teması sonucu deformasyona uğrayabilir. Özelliklerini yitiren, işlevselliği kaybolan bu ahşap eşyalar, sahibi hiç istememesine rağmen ya depoya kaldırılır, ya da maalesef çöpe atılır.

Oysa bu ahşap eşyalar içerisinde oldukça önemli maddi değere sahip olanlar bulunabilir. Aile büyüklerinden yadigar, hatıraları olan, belki de hayatını kaybetmiş yakınlarımızın anısını yaşattığımız ahşap ürünlere sahip olabilirsiniz. İşte sizler için böylesine önemli ahşap ürünler zarar gördüğünde yaşayacağınız üzüntü elbette ki tarif edilemez. Bu zarar gören eşyaların onarımı çok ciddi bir uzmanlık ister. Sizler de eminiz ki ehil olmayan ellere bu değerli ahşaplarınızı teslim etmek istemezsiniz.

Zarar görmüş ahşap eşyaların onarımında, en önemli faktörlerin başında, ürünün yapıldığı ahşabın aynısının, aynı diğer malzemelerin kullanılmasıdır. Ahşap ürünü onarmada, kaliteli, onarım gördüğü fark edilmeyecek bir işin ortaya çıkması için uzman personelin yanı sıra, teknolojik ekipman gereksinimi de vardır. Yeterli teknolojik ekipmana sahip değilseniz, ortaya kaliteli bir ürün çıkmayabilir.

Erzurum Mobilya’nın onarım, tamirat ve yenileme personeli gerçekten uzman ve işinin ehli ustalardır. Yeterli teknoloji ve ekipmanı da barındıran Erzurum Mobilya firmasının onarım ve yenileme biriminde, kullanmaya, hatta dokunmaya kıyamadığınız ahşap ürünleriniz ilk günkü işlevselliği yeniden kazandırılarak, onarılıyor. Ahşap eşyalarınız, hatıralarıyla birlikte daha nice yıllar evinizi, işyerinizi süslemeye devam ediyor.

Erzurum mobilya tamiri atölyelerinin bulunduğu bir yer. Mobilya imalatı konusunda da bir çok firmayı bulabilirsiniz. Erzurum Mobilya, mobilya tamiri, mobilya yenileme, mobilya onarımı hizmetinde olduğu gibi mobilya imalatında da size en özenli, en özel, en teknolojik hizmeti verecektir. Her türlü mobilya ihtiyacınız ve her türlü mobilya işleriniz için başvuracağınız doğru adres Erzurum Mobilya’dır.

Ahşap Mobilya Tamiri

Ahşap yaşayan, canlı bir malzemedir. Ahşap, kullanıldığı her alanda, kullanıldığı yere değer katar. Çok uzun yılardır ev ve işyerimizdeki en güzel mobilyalar ahşaptan üretilir.

Ahşaptan üretilen mobilya, hem ekonomik olarak değerlidir, hem de zaman geçtikçe evinizin bir parçası olarak manevi değer kazanır. Bazı ahşap mobilyalar da dededen, anneanneden, babaanneden hatıra kalır. Bir çoğumuzun evinde etnografik eser konumunda böyle ahşap mobilyalar bulunur.

Ahşap mobilyalarımız bizimle, evimizle öylesine bütünleşir ki, herhangi bir şekilde zarar gördüğünde onları atmak, depoya kaldırmak, artık kullanmamak istemeyiz. Ahşap mobilyalarımız kırılma, çizilme, suyla temas etme gibi bir çok nedenle işlevini ve güzel görünümünü kaybedebilir.

Ahşap mobilya üretimi nasıl ki ayrı bir uzmanlık istiyorsa, Ahşap mobilyaların tamiri, onarımı da o denli uzmanlı isteyen zor bir iştir. Mobilya sahibi, kendisi için maddi ya da manevi değere sahip ahşap mobilyasını her önüne gelene teslim etmek istemez.

Bu konuda Erzurum’da yıllardır Mobilya tamiri, Mobilya onarımı alanında hizmet veren ve tüm müşterilerinin güvenini ve taktirini kazanmış olan Erzurum Mobilya, her zaman ilk tercihiniz olmuştur.

Erzurum Mobilya uzman kadrosuyla, teknolojik yatırımlarıyla ahşap mobilyalarınızı ilk günkü sağlamlık, işlevsellik ve görünüme kavuşturuyor. Ahşap mobilyalarınızdaki kırılmalar, deformasyonlar, yerinden çıkıp sallanmalar, boya çizilmeleri gibi tüm sorunlar, usta ellerde çözülüyor. Mobilyalarınızın ilk üretildiği kalitede ve çeşitte malzemeler kullanarak, yapılan onarım ve tamirat ile ahşap mobilyalarınız ilk günkü haline dönecek ve uzun yıllar evinizi süslemeye, gönül rahatlığıyla kullanılmaya devam edecektir.

Erzurum mobilya tamiri konusunda önemli bir şehirdir. Erzurum Mobilya, ahşap mobilyalarınızın onarımı, tamiri konusunda Erzurum’daki en güvenilir adrestir. Her zaman müşteri memnuniyetini ilk sırada tutan Erzurum Mobilya, yıllardır yaptığı başarılı çalışmalarla, tüm müşterilerinde güven tesis etmiştir.

Erzurum Mobilya Mobilya tamiri, Ahşap mobilya tamiri, Mobilya imalatı, Yatak odası, Mutfak, Çocuk odası, Ahşap Koltuk ve Sehpa, Ahşap Tamiri ana başlıkları altında siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Mobilya yenileme, mobilya onarımı, hizmetlerinin yanı sıra size özel mobilya imalatı da yapan firmamız, her türlü mobilya ihtiyacınız ve her türlü malzemeden üretilen mobilyalarınızdaki sorun için yanınızda.

Yorum yaz

Firma Bilgileri

Firma Konumu

Paylaş